HTML

Aftershock

Történetek a világvégén túlról.

Friss topikok

  • BB88: Crossover! (2012.06.30. 22:43) N031
  • BB88: Szegény fickó. Éli az életét a zombiktól hemzsegő környéken, minden lépésére figyel, retteg és ha ... (2012.06.01. 19:41) N016
  • Zuz: +1 fakje (2012.05.31. 20:11) N014
  • BB88: Kezdődhetne már az új évad, izgalmas résznél lett vége az előzőnek. (2012.05.28. 17:10) N013
  • Zuz: ,,Az apokalipszis számára az igazi szabadságot hozta el. Ezért volt mindenkire sokkal veszélyesebb... (2011.11.22. 12:24) N008

Linkblog

B06

2010.07.04. 00:42 AfterBjörn

Amikor rájöttem, hogy vagy ők, vagy én, onnantól kezdve elég könnyű volt egy csomó minden. Persze, engem is sokkolt ez az egész, meg rossz volt látni, hogy emberek, akiket ismertem, meg akikkel együtt ittam, meghalnak, és semmit nem tudnék tenni, az meg hogy aztán visszajöttek, még rosszabb volt. De amikor ez elmúlt -- és elég hamar elmúlt --, akkor jött a gond a túlélőkkel. Valahogy nagyon hamar kiderült, hogy nincs elég kaja, a városban legalábbis, és hát persze, hogy sokkal többet akart mindenki, mint amennyi 1-2 napra elég. Állítom, hogy a legcsúnyább dolgokat akkor láttam. És csináltam. A kiképzés, meg a fegyverek, meg hogy mertem őket használni, mind jól jött. Öltem, mert tudtam, ha nem ölök, végem. Ilyen egyszerű.

Szólj hozzá!

B05

2010.06.29. 06:43 AfterBjörn

-- Elmondok neked valamit. Ez a cucc jó, addig legalábbis, amíg meg nem halsz. Az, hogy végül is emiatt pusztult el egy csomó ember, az anyukád meg az apukád meg a barátaid, ma már nem számít, vagy nincs sok értelme foglalkozni vele. Túlélted, mint ahogy én is, meg még egy páran. És ne hidd, hogy nincs benned. Ott van, ott munkál, mint a Pókember filmek elején, amikor mennek a kis pók-dns-ek és baszakodnak, ott van, rákapcsolódik, és átveszi a dolgokat. És ha majd bekrepálsz, fel fogsz kelni te is, és olyan agyatlan zabálógép leszel, mint a nagymamád -- már ha meg nem halt a dolgok előtt --, de addig nem rossz cucc ez, hidd el. Nem azt mondom, hogy úgy fogsz gyógyulni mint valami szuperhős, de hamar összerakja magát a tested, hidd el, tudom. Szóval így állunk. Nem úszta meg ezt a szart senki. Csak van, aki nem halt bele rögtön. Ez hogy tetszik? Amikor megértettem, engem megnyugtatott. Tudod, hogy néztél ki, amikor megtaláltalak? Mint egy darab szar, a beled is lógott. És most nézz magadra. Holnap felkelsz. És akkor beszélgetünk.

Szólj hozzá!

B04

2010.06.28. 07:45 AfterBjörn

-- Nem érdekel, hogy életben maradsz-e. Legalábbis ez a tény önmagában semmit nem jelent nekem. Azt látom, hogy értelmes ember vagy, meg hogy életben maradtál egész sokáig. Mondjuk nem tudom, egyedül sikerült-e, de ha igen, az jót jelent. Szóval: azért segítettem neked, mert segíthetsz nekem, ilyen egyszerű. Ha már úgy fogom érezni, hogy nem vagy hasznomra, elzavarlak, ha nem mész el, megöllek. Ez világos, igaz? Látom, hogy tudsz tervezni, hogy ragaszkodsz dolgokhoz, amik már nincsenek. Ez az utóbbi nem az én dolgom, az előbbi jó. Meg fogsz gyógyulni -- ami azt illeti, gyorsabban, mint hinnéd. Majd azt is elmondom, miért. Most aludj, egyél, és holnap felkelsz, és munkához látsz. Remélem, viágos minden.

Úgy tűnt, szerencsétlen, szinte esdeklő tekintete mögött felfogta, amit mondtam neki.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása